fredag 10 augusti 2012

Förslag på vitaminer för håravfall

Om du är en person som lider av håravfall, finns det ingen anledning till oro och ge upp på ditt tillstånd. Numera finns vitaminer för frisk hårväxt som kan hjälpa dig att återfå en del av håret som du förlorat. Det finns också de som kan stoppa mer hår från att fortsätta att falla ut.

Vitaminer för bättre hårväxt är mycket lätt att använda och fördelarna är många. Dilemmat är att välja vilka som ska få. Vitamin B5 kallas också pantotensyra. Det är en av de bästa vitaminer för frisk hårväxt. Det fungerar genom att hindra håret från att bli grått. Du kan köpa detta vitamin separat eller öka ditt intag av livsmedel som har det. Dessa är äggula, fullkornsflingor korn, och inälvsmat. Vitamin B3 är en annan som kan hjälpa ditt hår en hel del. Det fungerar genom att förbättra cirkulationen i hårbotten. Vitamin A är också bland de goda vitaminer för håravfall. Detta har antioxidanter som hjälper till att producera mer av den friska talg i våra skalper. Detta kan uppnås genom att äta mat som ost, spenat, ägg, fiskleverolja, mjölk, kött, aprikoser, persikor, och kål. Vitamin C är viktigt för tillväxten av friskt hår.

Bortsett från tillskott, kan du få detta genom att äta citrusfrukter som apelsiner, cantaloupemelon, kiwi och jordgubbar. Det finns andra saker som du kan försöka hjälpa dig att minska ditt håravfall. En av dem är genom att ta medicin. Merparten av tiden, särskilt när håravfall är allvarliga, kommer läkaren ordinera ett läkemedel för att hjälpa dig att sluta tappa håret och ta hem dem som du redan har förlorat. Om du är bland de människor som lider av håravfall, kan vitaminer för håravfall vara till stor hjälp för dig. Faktum är att du verkligen behöver dem för att stoppa mer hår faller ut när du försöker ta reda på orsaken till varför det sker.

Du måste veta att håravfall är oftast ett tecken på att något mer allvarligt händer och du måste få detta kontrollerat direkt. Det kan vara en hormonbrist, problem med sköldkörteln, eller kanske till och med tyder på allvarlig undernäring. Det är bäst att inte självmedicinera, utan att kontrollera med din läkare innan du tar något läkemedel mot håravfall. Din läkare kan bäst föreskriva vitaminer som du behöver, liksom andra läkemedel som kan hjälpa dig ta itu med bakomliggande orsaken till för tidig skallighet. Innan du köper hälsotillskott online, måste du rådfråga din läkare först. Han eller hon kan föreslå dig varumärken som visat sig effektiv och säker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar